20/08/2012

WELCOME BACK SYAWAL :D

Hai hai, Selamat Hari Raya :)
I know it's a little too late, tapi nak jugak berpantun sikit. Hihik.


Anak kucing makan ikan,
Ikan masin x terperi,
Salah silap harap dimaafkan,
Semoga brgembira di Aidilfitri! 

Labah-labah pergi bersiar,
Bersiar seorang diri saje, 
Esok tiba hari raya,
Tutti frutti bila nak belanja?

Enak sungguh tutti frutti,
Tak sabar ada org nk belanja nanti.


Tahun lepas punya pantun -.- Saya curi pantun orang ni sebenarnya, sorry. Tapi takpe lah kot, haritu masa raya pertama dah mintak maaf hihi -.- Eh tapi pantun last tu mcm takde kaitan pun dengan hari raya O.o

Btw, raya ni kan rasa takde semangat je. Taktau kenapa hmmm ._. Tapi kalau semangat sikit pun masa dapat duit raya je hehe.

Sy ni mmg gila sikit dengan purple. Silakan menyampah -.-

Okbyee :)

2 comments:

Aeny Minniey said...

Selamat Hari Raya Jugak , lau sudi singgh la kt blog aeny erk ? :)

KIKO said...

hihik. okay dah :)