18/02/2012

ADVICE #4 - APPRECIATE

Hihi :'>

"Cherish those you love as much as you can while they're still there. Just show how much you care and how much you love them. Or else, you'll surely be filled with regrets when they're gone someday. And once that happens, you'll realize that it's already too late then."

Okay, I don't know whether this is true or not. But for me, kita memang patut hargai mereka sebaik mungkin even though mereka akan pergi jugak dari hidup kita suatu hari nanti. But at least, kita dah buat yang terbaik, kan? :)

Hihi. Kbyee :D


BINTANG MALAM

15 Oct 2011, around midnight. Guna kamera phone je, so gambar tak seberapa -.-



Tadi, sy belek2 phone sebab sy bosan sgt cuti taktau nak buat apa -.- Lepastu, sy ternampak gambar ni kt dlm gallery, mengingatkan sy pada tahun lepas, 15 Oct 2011. First time pergi Tutti Frutti wuwuwu. Sepanjang mlm tu, sy rasa happy sangat2 :DD Then, masa balik tu, da kira lewat malam lah jugak. Around 12am mcm tu, I guess. Then, sy pandang atas.

Sy terpaku.

Sumpah cakap, itu first time sy nampak  bintang yang terang sampai mcm tu sekali. Rasa terkejut ada, rasa terpegun pun ada. Tapi, sy tahu kenapa bintang tu nampak terang sangat malam tu. Sebab, erm. Sy jatuhkan sudu masa tengah makan kt Tutti Frutti -.- Okay bukan, tipu aje lah.

Entry ni pelik. Byee.