22/01/2012

ADVICE #3 - VANISH

Sy suka melukis :D
"If you think your presence in one's life brings sadness instead of happiness, that's when you have to leave. Please, be more considerate about others."

Ingat pesan sy ni baik2 eh. Walau pahit mcm mana sekalipun, terpaksa lah pergi. Takpe lah kalau kita yang tersiksa. Asalkan jangan sakiti mereka yang kita betul2 sayang :)
Hihi okbyee :3

18 comments:

Abdol said...

bapak comei katun tu nangis..hak3..

btw wa folo lu balik bro.
ada tweeter x..?

Firdaus® said...

macam sedih je..mesti ada something yg berlaku ni?

nulhazwany abdul malik said...

huhu sedih plak baca yang ni..
tak sanggup nak pergi,tp kalau itu yang terbaik, relakan je la en. huhu

Nesa Wazir said...

sgup berkorban demi kebahagian org lain, jgn smpai dri terseksa ya :)

Amirah Fisra said...

sedihnya ayat tu,

KIKO said...

abdol: yelahh. haha. twitter ada, tp tersangatlah tak active -,-

KIKO said...

daus: eh, tidak tidak. ni just nasihat aje lah hihi :3

KIKO said...

wani: hmm, yeah. tak kira pahit mcm mana sekalipun :/

KIKO said...

nesa: eh, takpe lah kalau diri kita yang sakit. asalkan orang lain bahagia je da lebih dari cukup :3

KIKO said...

mirah: hmm yepp. hihi :3

♥ wawawawa ♥ said...

sabar2..mesti ada hikmah setiap apa yg berlaku =)

saya dewi said...

tetiba rasa emosi tunggang langgang baca short entry nieh. tetiba rasa sedih. sobs. (T___T)

hermmm. semoga bahagia tueh milik kita semua. insyaALLAH. amin (':

Nursyahira izzati Ngadimon said...

yepp ! betul sokongg !! ;) sakiti diri drpd skiti org lain ;)

Anonymous said...

sedihnya entry ni. mmg sakit en bila kena move on. walaupun kte tak sanggup, tp trpaksa la. apa yang pasti, jgn brhenti brdoa tau! biar semuanya kembali mcm sebelum ni :)

KIKO said...

wawa: haha yep. tp kan, sy buat post ni sekadar nak menasihati jelahh. jgn salah faham :3

KIKO said...

dewi: amin :) haha. jgn lah sedih2. nah, amek tisu ni :P

KIKO said...

syera: hihi. tahu takpe :D

KIKO said...

stranger: okay, mcm sedang bersedih aje tu :O hmm, sabar lah yep :)