18/04/2012

TOUCHED

Bila bercakap soal hati dan perasaan, mmg takkan ada penghujung punya. Tolong lah percaya. Kali ni je.

Hmm. Pagi td, around 4am*kot, sy singgah lah kt satu belog ni kan. Satu je, huhu. Erm. Lepas je follow tu, tiba2 terbaca lah latest post kt situ*tiba2, huhu -.- And tiba2 sy rasa sedih*tiba2 lagi -.- Rasa down gilaa. Idk the exact reason kenapa rasa mcm tu. Maybe I was just sympathetic, or maybe jugak sebab masalah dia tu mcm, quite related to mine :| Sebab sy betul2 tersentuh and rasa sedikit simpati, I left a comment there. I don't expect much pun. Cuma, harap2 dia akan rasa okay lah sikit lepas baca comment tu. Mungkin dia harap ada orang sudi jadi listener dia. So hey, I did listen, and I did extra by trying to comfort you, walaupun mcm sy cakap tu, I'm not good at comforting people at all. See, baik kan sy? :') Okay gurau je, sy bukannya buat mcm tu sebab nak impress others ke apa ke. I was moved by you, tu je yang sy boleh cakap :/ So, dear awk, semoga apa yang awk hajatkan tu, akan tercapai and problem awk tu settle lah nanti :)

Sekian. Nak sambung tidur jap. Wehee, baibai :DD

No comments: