06/04/2012

STOP JUDGING

Assalamualaikum, and hai :D

Berbalik kepada tajuk di atas, sy rasa semua orang pernah randomly judge orang lain sesuka hati kan? Kalau cakap tak pernah tu, mmg nampak sgt lah tipu kan :P Sebenarnya, sy pun mcm selalu judge orang lain tanpa kenal mereka dulu. Like seriously.

Mcm semalam tu. Hajatnya nak wish birthday aje. Since kelmarin lagi nak wish, tp takut ._. I thought dia tu jenis yang mcm pendiam and garang kan. Sebab, entah lah. I just thought so. Then, sy cuba beranikan diri, pastu pergi wish. Rasa mcm, cuak gilaa kot. Dah lah wish lambat kan. Haha. Mcm nak gugur aje jantung ni haa -.- But then, sy terkejut gilaa. Rupa-rupanya, dia ni bukan lah mcm yang sy expect tu. Baik je padahal haha. Siap bergurau-senda lagi :P

So there, pengalaman mematangkan diri. Lepas ni sy taknak judge orang sesuka hati dahh. Neither should you :D

2 comments:

SA said...

HAHAHAHA. tu la kau, slalu cmtu =P

KIKO said...

Oh Sarah. Kau pun lebih kurg je kan :P