03/04/2012

PEMILIK HATI

Hai awok semuaaa :3

Sedikit coretan sebelum melelapkan mata. Hihi. Actually kan, cuti sekolah yang panjang da start dah pun, and sy tersangat lah bored kt rumah ni -.- Bila wallet beserta lesen kereta hilang, apa pun tak bole :/ Yang menjadi persoalannya, mcm mana lah agaknya wallet tu tiba2 bole hilang. Rasa macam, woaaahhhhhhh :O

Apa2 pun, sy paling tak suka bila kena duduk goyang kaki cenggini. Sebab nanti, banyak sangat benda yang akan bermain dalam benak fikiran. Huhu. Contohnya, nanti mula lah teringat balik kisah2 lampau yang tragis and sangat menyedihkan. Okay lah, takmau ingat dahh pasal ni huhu. Takut nanti sy nangehh zz -.- :/ So, sebab tu lah sy isi masa lapang sy dengan bermain game sambil dengar lagu sambil menyanyi sekali hihi -.-' Tolong jangan salahkan sy kalau2 hujan tak berhenti turun nanti.

Pretty pretty please, don't you ever ever feel, like you're less than fucking perfect. Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing, you're fucking perfect to me :DD *Best pulak lagu ni.


Hmm, dah lah. Sy rasa mengantuk pulak -.- Kbyee, jaga diri :)


No comments: