09/03/2012

LIFE AND DEATH

Sy selalu terfikir, apa akan terjadi bila sampai ajal? I mean, kita tak boleh ubah takdir kan? Kalau dah ditentukan kita akan pergi suatu hari nanti, kita memang tak boleh tangguhkan saat tu kan? Sebab itu semua kuasa Tuhan yang satu.
Sebab tu lah, last week, sy tak consume pun ubat yang doctor tu kasi. Pahit tu memang lah, nama pun ubat kan. But that's not the main reason kenapa sy tak consume ubat tu. Sy dah redha je sebenarnya, serahkan semuanya pada takdir. Kalau umur still panjang, Alhamdulillah laa. Kalau tak, apa boleh buat, kan? :3 Lagipun, who cares? Bukannya ada orang kisah pun pasal sy. HAHA -.-'
Tp takpe lah. I guess there won't be any further complication.
Kbyee :)