22/01/2012

KUCING ;(

rasa mcm nak tarik misai dia :'(


Mlm tu, sy pergi kt satu kedai makan ni kann. Masa tunggu order sampai, sy main2 lah dulu dengan anak kucing ni. Comel sangat. Plus, kucing tu manja gilaa kot. Dia main golek2 atas riba sy, pastu tidur kt situ sobss. Rasa mcm nak culik aje kucing tu, pastu bawa balik rumah ishh -.-

Btw, tu jam purple baru sy hihi. Cuba tengok shape dia, bentuk bintang lah kan yeayy :DD Pastu kan, pastu kan, haritu sy beli gelang tu hehe*selok -.- Cuba tengok tu. Purple does blend well with pink, kan? :3

P/s: For some reason, sy akan jadi sedikit sensitif bila teringat pasal kucing. Jangan tanya kenapa :/

5 comments:

myra azraff said...

comellll!!!!
kenapa dier x pandang sini?haha

KIKO said...

hihi. taktau lah. erm. maybe kucing tu pemalu :'>

♥ wawawawa ♥ said...

jam tu mmg sangat comel!! ^^

Nursyahira izzati Ngadimon said...

OMG selain KUCING tu cute ! Jam kiko tuu ohsemm k !!!!!! suka suka !

KIKO said...

hihi. eh thanks :3